Prepare the necessary ingredients. Wash the jar and cucumbers well. Pour cold water over the cucumbers and leave for 30 minutes.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Банку и огурцы хорошо вымойте. Огурцы залейте холодной водой и оставьте на 30 минут.
Cut the onion into half rings.
Лук порежьте полукольцами.
Prepare brine in a saucepan. Pour a glass of water, adding sugar, salt, pepper and bay leaf. Bring to a boil.
В кастрюле приготовьте рассол. Налейте стакан воды, добавив в него сахар, соль, перец и лавровый лист. Доведите до кипения.
Cut the ends off each cucumber. Place onions, garlic and then cucumbers at the bottom of the jar and fill with hot brine.
Срежьте с каждого огурца кончики. На дно банки положите лук, чеснок и затем огурцы и залейте горячим рассолом.
Add a tablespoon of vinegar and seal the jar.
Добавьте столовую ложку уксуса и закатайте банку.