Prepare your food. Scroll the beef through a meat grinder.
Подготовьте продукты. Прокрутите говядину через мясорубку.
Make minced meat for cutlets. Add the egg, breadcrumbs and spices to the meat minced through a meat grinder. Salt and pepper to taste. Mix the minced meat until smooth.
Сделайте фарш для котлет. В прокрученное через мясорубку мясо добавьте яйцо, панировочные сухари и специи. Посолите и поперчите по вкусу. Перемешайте фарш до однородной консистенции.
Prepare the cutlets. Form the cutlets so that they are thin, a little less than 1 cm. Place them in a non-stick frying pan and fry on each side for 4-5 minutes.
Приготовьте котлеты. Сформируйте котлеты, чтобы они были тонкими, чуть меньше 1 см. Выложите их на антипригарную сковороду и обжарьте с каждой стороны по 4-5 минут.
Before adding the patties to the burger, sprinkle them with the spices of your choice.
Перед тем, как положить котлеты в бургер, посыпьте их специями по своему вкусу.