Prepare all ingredients. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте все ингредиенты. Разогрейте духовку до 180 °С.
Break three eggs into a deep bowl and add sugar. Beat eggs with sugar until foamy.
Разбейте три яйца в глубокую миску и добавьте сахар. Взбейте яйца с сахаром до состояния пены.
Add kefir and stir.
Добавьте кефир и перемешайте.
Sift the wheat flour and add salt, baking powder and cocoa powder. Mix the dough thoroughly so that there are no lumps.
Просейте пшеничную муку, а также добавьте соль, разрыхлитель и какао-порошок. Тщательно перемешайте тесто, чтобы не было комочков.
Grease a pie pan with butter. Pour the dough into it and distribute evenly.
Смажьте форму для пирога сливочным маслом. Вылейте в нее тесто и равномерно распределите.
Place the pie in the oven to bake for 40-50 minutes at 180°C. You can check the readiness of the pie by piercing it with a toothpick: if it is dry, then the pie is ready.
Отправьте пирог в духовку выпекаться на 40-50 минут при 180 °С. Готовность пирога можно проверить, проткнув его зубочисткой: если она сухая, то пирог готов.
Jellied pie with cocoa and kefir is ready. Bon appetit!
Заливной пирог с какао на кефире готов. Приятного аппетита!
Cut the pie horizontally into two layers. Grease the cakes with cream or jam to taste. Decorate the pie with berries and sprinkle with powdered sugar.
Разрежьте пирог вдоль по горизонтали на два коржа. Смажьте коржи кремом по вкусу или джемом. Украсьте пирог ягодами и посыпьте сахарной пудрой.