Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the champignons under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Шампиньоны промойте под проточной водой.
Cut the mushrooms into pieces.
Разрежьте шампиньоны на части.
Peel the onions and cut into half rings.
Репчатый лук очистите и нарежьте полукольцами.
Peel the garlic and cut it into slices. Cut the pepper into slices.
Очистите чеснок и нарежьте его пластинками. Перец нарежьте кружочками.
Make the marinade in a separate container. To do this, mix salt, sugar, bay leaf, black peppercorns, pepper and garlic. Pour in vinegar and vegetable oil. Stir.
В отдельной емкости сделайте маринад. Для этого смешайте соль, сахар, лавровый лист, черный перец горошком, перец и чеснок. Залейте уксусом и растительным маслом. Перемешайте.
Fry the champignons in a frying pan with the resulting marinade.
Шампиньоны обжарьте на сковороде с получившимся маринадом.
Cover the pan with a lid and simmer the mushrooms for 15 minutes.
Накройте сковороду крышкой и тушите грибы в течение 15 минут.
Add onions to the mushrooms, stir and simmer for another 5-10 minutes.
Добавьте к грибам лук, перемешайте и тушите еще 5-10 минут.
Cool the finished mushrooms and serve.
Готовые грибы остудите и подавайте к столу.