Prepare all ingredients. Thaw and rinse the breast fillet. Wash the apples and onions.
Подготовьте все ингредиенты. Разморозьте и промойте филе грудки. Помойте яблоки и лук.
On a cutting board, cut the red onion into half rings, then cut the apples into medium-sized cubes.
На разделочной доске нарежьте полукольцами головку красного репчатого лука, затем кубиками среднего размера нарежьте яблоки.
In a separate bowl, whisk together honey and teriyaki sauce until smooth.
В отдельной миске смешайте до получения однородной массы мед и соус терияки.
Prepare a deep frying pan and grease it with vegetable oil. Place the red onion, cut into half rings, into the pan. Place chicken pieces on top and add breadcrumbs. Salt to taste, add pepper. Mix all ingredients.
Подготовьте глубокую сковороду и смажьте ее растительным маслом. Выложите в сковороду нарезанный полукольцами красный репчатый лук. Сверху выложите кусочки куриного филе и добавьте панировочные сухари. Посолите по вкусу, добавьте перец. Перемешайте все ингредиенты.
After 10 minutes, add chopped apple cubes to the ingredients and stir. Fry until golden brown on the breast fillet.
Спустя 10 минут добавьте к ингредиентам нарезанные кубики яблока, перемешайте. Обжаривайте до появления золотистой корочки на филе грудки.
Add honey and teriyaki sauce mixture to ingredients. Stir so that the sauce is evenly distributed throughout the dish. Cook for another 5-10 minutes.
Добавьте к ингредиентам смесь меда и соуса терияки. Перемешайте так, чтобы соус равномерно распределился по блюду. Готовьте еще 5-10 минут.
Place the chicken breast and apples on a nice plate. Sprinkle the dish with sesame seeds. Serve the chicken at the dinner table. Bon appetit!
Выложите куриную грудку с яблоками на красивую тарелку. Посыпьте блюдо семенами кунжута. Подавайте курицу к обеденному столу. Приятного аппетита!