Measure out all ingredients. Peel the onions. Prepare the mushrooms: if you are using frozen ones, defrost them first. Preheat the oven to 180°C.
Отмерьте все ингредиенты. Очистите репчатый лук. Подготовьте грибы: если вы используете замороженные, то предварительно разморозьте их. Разогрейте духовку до 180 °С.
First prepare the unleavened dough. To do this, mix one egg, milk, salt and melted butter in a deep bowl.
Сначала приготовьте пресное тесто. Для этого в глубокой миске смешайте одно яйцо, молоко, соль и растопленное сливочное масло.
Gradually add sifted flour and knead the dough.
Постепенно добавьте просеянную муку и замесите тесто.
Knead it until it starts to come off the sides of the bowl. Form the dough into a ball. Cover it with a clean towel and set it aside. In the meantime, get on with the filling.
Месите его до тех пор, пока оно не начнет отлипать от стенок миски. Сформируйте из теста шар. Накройте его чистым полотенцем и отставьте в сторону. А пока займитесь начинкой.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Finely chop the onion.
Репчатый лук мелко нарежьте.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the onions over medium heat until golden brown. Add mushrooms to the pan and fry everything together for another 5 minutes. Salt and pepper the filling to taste.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Обжарьте репчатый лук на среднем огне до золотистого цвета. Добавьте в сковороде грибы и жарьте все вместе еще 5 минут. Посолите и поперчите начинку по вкусу.
Prepare the filling. Mix two chicken eggs, milk and grated cheese. Add a pinch of salt and stir.
Приготовьте заливку. Смешайте два куриных яйца, молоко и тертый сыр. Добавьте щепотку соли и перемешайте.
Line a baking pan with parchment and grease with vegetable oil. Roll out the dough into a rectangular layer and place it in the mold, forming sides.
Застелите форму для запекания пергаментом и смажьте растительным маслом. Раскатайте тесто в прямоугольный пласт и выложите его в форму, формируя бортики.
Place fried onions and mushrooms on the dough.
Выложите на тесто обжаренные лук и грибы.
Pour the cheese and egg mixture over the filling.
Залейте начинку сырно-яичной смесью.
Place the pie in the oven for 40 minutes. When ready, take it out and cool slightly.
Отправьте пирог выпекаться в духовку на 40 минут. По готовности достаньте его и немного остудите.
Remove cake from pan and remove parchment paper. Mushroom pie is ready. Bon appetit!
Извлеките пирог из формы и удалите пергаментную бумагу. Пирог с грибами готов. Приятного аппетита!