Prepare food so that it is at room temperature when cooked. Heat the water until it is warm. Sift the flour.
Подготовьте продукты, чтобы к моменту готовки они были комнатной температуры. Подогрейте воду, чтобы она была теплой. Просейте муку.
Prepare the dough. Mix yeast and warm water in a bowl, leave for 5 minutes. Then add softened butter and sugar. Add egg, milk and salt. Stir, add flour in small portions. Knead the dough. Knead the dough for 7-9 minutes. Grease a bowl with vegetable oil. Place the dough, cover it and leave it in a warm place for 90 minutes.
Приготовьте тесто. Дрожжи и теплую воду смешайте в миске, оставьте на 5 минут. Затем добавьте размягченное сливочное масло и сахар. Добавьте яйцо, молоко и посолите. Перемешайте, сыпьте муку небольшими порциями. Замесите тесто. Месите тесто 7-9 минут. Смажьте миску растительным маслом. Положите тесто, накройте его и оставьте в теплом месте на 90 минут.
Prepare the buns. Divide the dough into 12 equal parts. Make a cake from each part, gather the edges into a knot, turn it over with the seam down and round it. Place the pieces, seam side down, on a baking sheet lined with parchment. Cover them with film and leave to rise for 1 hour.
Приготовьте заготовки для булочек. Разделите тесто на 12 равных частей. Из каждой части сделайте лепешку, соберите края в узелок, переверните швом вниз и округлите. Выложите заготовки швом вниз на противень, выстланный пергаментом. Накройте их пленкой и оставьте подниматься на 1 час.
Bake the buns. Preheat the oven to 200 degrees. Mix the egg and a teaspoon of water in a bowl. Grease the buns. Sprinkle sesame seeds on top. Bake the buns in the preheated oven for 15–18 minutes until golden brown. Place the finished buns on a tray.
Испеките булочки. Разогрейте духовку до 200 градусов. Размешайте в миске яйцо и чайную ложку воды. Смажьте булочки. Посыпьте сверху кунжутом. Выпекайте булочки в разогретой духовке 15–18 минут до золотистого цвета. Готовые булочки выложите на поднос.
Cut the finished burger buns in half and dry them in the oven, turning on the “grill” mode. Then they will become even tastier.
Готовые булочки для бургеров разрежьте пополам и подсушите в духовке, включив режим "гриль". Тогда они станут еще вкуснее.