Peel the bananas and use a blender to blend until smooth.
Очистите бананы от кожуры и с помощью блендера доведите до однородной массы.
Add cottage cheese, yogurt and sugar to the mixture of bananas, ground in a blender; stir until smooth, if desired. If you don’t have a blender, mash the bananas with a fork and grind the cottage cheese through a sieve. Mix everything until smooth.
К массе из бананов, перемолотых в блендере, добавьте творог, йогурт и сахар, по желанию, размешайте до однородной массы. Если блендера нет, то разомните бананы вилкой, а творог перетрите через сито. Все перемешайте до однородной массы.
Place in layers in a convenient bowl, sprinkle with grated chocolate or berries on top, if desired.
Выложите слоями в удобную посуду, сверху посыпьте тертым шоколадом или ягодами, по желанию.
Serve granola in verrines, garnished with chocolate shavings, almonds and a sprig of mint.
Подавайте гранолу в верринах, украсив стружкой шоколада, с миндалем и веточкой мяты.