Finely chop the onion, cut the ham into small cubes, grate the cheese.
Лук мелко порежьте, ветчину нарежьте небольшими кубиками, сыр натрите на терке.
Boil the noodles in salted water, at the rate of 100 g of noodles per 1 liter of water, until half cooked, about 10 minutes, at this time fry the onion in a frying pan. Add the ham and cook for another two minutes, stirring.
Лапшу отварите в соленой воде, из расчета 100 г лапши на 1 литр воды, до полуготовности около 10 минут, в это время обжарьте в сковороде лук. Добавьте ветчину и жарьте еще две минуты, помешивая.
Then add the boiled noodles to the onion and ham, mix well and continue frying for another 5 minutes.
Затем к луку и ветчине добавьте отваренную лапшу, хорошо перемешайте и продолжайте жарить еще 5 минут.
Place the finished dish hot into portioned plates, sprinkle with grated cheese on top and garnish with herbs.
Готовое блюдо в горячем виде разложите в порционные тарелки, сверху посыпьте тертым сыром и украсьте зеленью.