Remove the top leaves of the cabbage and cut off the stalk. Boil and peel the eggs for the filling, then grate them. Wash the green onions and dill and dry on paper towels. Chop the dill. Remove kefir from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Prepare a baking dish. Preheat the oven to 180 degrees.
У капусты удалите верхние листы, срежьте кочерыжку. Яйца для начинки отварите и почистите, затем натрите на терке. Зеленый лук и укроп вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Укроп измельчите. Заранее достаньте кефир из холодильника, он должен быть комнатной температуры. Приготовьте форму для выпечки. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Knead the dough. Break the eggs into a deep bowl, add kefir, soda, salt, and beat. Then add flour portionwise, stirring constantly, pour in sunflower oil, add salt. Knead the batter to a consistency similar to pancake dough. Leave for 10-15 minutes.
Замесите тесто. В глубокую миску разбейте яйца, добавьте кефир, соду, соль, взбейте. Затем порционно введите муку, постоянно помешивая, влейте подсолнечное масло, добавьте соль. Замесите жидкое тесто, по консистенции напоминающее блинное. Оставьте на 10-15 минут.
Grind the ingredients and prepare the filling. Cut the cabbage as desired, into thin strips or cubes. Cut the onion into rings. Combine cabbage, onion and eggs and mix.
Измельчите продукты и приготовьте начинку. Капусту нарежьте произвольно, тонкими полосками или кубиками. Лук нарежьте кольцами. Соедините капусту, лук и яйца и перемешайте.
Assemble the pie and bake it. Sprinkle the mold with breadcrumbs, spread half the dough, lay out the filling, and fill with the remaining dough. Sprinkle chopped dill on top. Place to bake for 45 minutes.
Соберите пирог и испеките его. Форму посыпьте панировочными сухарями, распределите половину теста, выложите начинку, залейте оставшимся тестом. Сверху присыпьте рубленым укропом. Поставьте выпекаться на 45 минут.
Let the jellied pie cool slightly, remove it from the mold, cut into pieces. Serve with a glass of hot cocoa.
Дайте заливному пирогу немного остыть, извлеките его из формы, нарежьте на кусочки. Подавайте вместе со стаканом горячего какао.