Peel the cabbage from the top leaves, remove the stalk. Peel the onions. Wash the cilantro and dry on paper towels. Heat the water for the dough. Prepare a meat grinder and baking tray.
Капусту очистите от верхних листьев, удалите кочерыжку. Репчатый лук почистите. Кинзу вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Воду для теста подогрейте. Приготовьте мясорубку и противень для выпечки.
Make a dough. Dissolve sugar and yeast in a glass of warm water and leave for 10-15 minutes.
Сделайте опару. В стакане теплой воды растворите сахар и дрожжи, оставьте на 10-15 минут.
Knead the dough. Sift the flour into a deep container, add salt, pour out the dough, knead a soft dough, cover with cling film and leave in a warm place for 1 hour. Then knead and leave for 30 minutes.
Замесите тесто. В глубокую емкость просейте муку, добавьте соль, вылейте опару, замесите мягкое тесто, накройте пищевой пленкой и оставьте в тепле на 1 час. Затем обомните и оставьте на 30 минут.
Start preparing the filling. Cut the onions into cubes, cabbage into thin strips, chop the cilantro, mince the walnuts. In a frying pan with butter, fry the onion until caramelized, about 5-7 minutes. Add cabbage, salt and pepper. Sprinkle in chopped walnuts. Simmer covered for 10-15 minutes. Then add cilantro and stir.
Займитесь приготовлением начинки. Репчатый лук порежьте кубиками, капусту — тонкой соломкой, кинзу измельчите, грецкие орехи пропустите через мясорубку. На сковороде с маслом обжарьте лук до карамельного цвета около 5-7 минут. Добавьте капусту, посолите и поперчите. Высыпьте измельченные грецкие орехи. Тушите под крышкой 10-15 минут. Затем добавьте кинзу, перемешайте.
Make pies. Divide the dough into 3 parts and use a rolling pin to form a thin flat cake. Place the filling in the center, bring the edges of the dough together and pinch. Turn and knead the workpiece with your palms, make a small hole in the center.
Слепите пироги. Разделите тесто на 3 части, сформируйте скалкой тонкую плоскую лепешку. В центр выложите начинку, соберите края теста вместе и защипните. Перевените и разомните ладонями заготовку, сделайте в центре небольшое отверстие.
Bake the pies. Preheat the oven to 200 degrees, place an empty baking sheet in it and heat it. Then place one pie and bake for 20-25 minutes. Repeat the procedure for the number of pies.
Выпеките пироги. Разогрейте духовку до 200 градусов, поставьте в нее пустой противень и нагрейте его. Затем выложите один пирог и выпекайте 20-25 минут. Повторите процедуру по количеству пирогов.
Grease the hot pies with butter and stack them on top of each other. Place a bowl of sour cream next to it.
Горячие пироги смажьте сливочным маслом, сложите стопкой друг на друга. Рядом поставьте пиалу со сметаной.