Prepare all foods in advance so that they are at room temperature when cooking. Rub the cottage cheese through a sieve. Preheat the oven to 180 C°.
Подготовьте все продукты заранее, чтобы к моменту готовки они были комнатной температуры. Протрите творог через сито. Разогрейте духовку до 180 С°.
Start preparing the dough. To do this, beat the butter, sugar and vanilla sugar into a fluffy mass. Add eggs and continue beating until smooth. Add cottage cheese and mix again.
Начните готовить тесто. Для этого сливочное масло, сахар и ванильный сахар взбейте в пышную массу. Добавьте яйца и продолжайте взбивать до однородности. Положите творог и снова перемешайте.
Place flour, salt and baking powder in a separate bowl and mix. Start adding the resulting mixture to the dough, mixing thoroughly. The result should be a mass similar in consistency to thick sour cream. At the very end, add raisins and stir the dough until smooth.
В отдельную миску положите муку, соль и разрыхлитель, перемешайте. Полученную смесь начинайте добавлять в тесто, тщательно перемешивая. В результате должна получиться масса, по консистенции похожая на густую сметану. В самом конце добавьте изюм и перемешайте тесто до однородного состояния.
Grease the molds with vegetable oil. Place the cupcakes there, filling the molds halfway. Bake for approximately 35 minutes. When ready, leave the cupcakes to cool for 10 minutes and then remove from the pans and serve. Bon appetit!
Смажьте формы растительным маслом. Выложите туда кексы, заполнив формы до половины. Поставьте выпекать примерно на 35 минут. Когда будет готово, оставьте кексы остывать на 10 минут, а затем, вынув из форм, подайте к столу. Приятного аппетита!
To make the cake even more tender, sprinkle it with powdered sugar. You can also use various edible decorations, such as beads.
Чтобы кекс получился еще нежнее, посыпьте его сахарной пудрой. Также можно использовать различные съедобные украшения, например, бусинки.