Wash the cabbage and greens. Let them dry. Boil the eggs hard. Peel them from the shell. Tip: eggs will not burst when boiled if you add a teaspoon of salt to the water.
Вымойте капусту и зелень. Дайте им просохнуть. Сварите яйца вкрутую. Очистите их от скорлупы. Совет: яйца не лопнут при варке, если в воду добавить чайную ложку соли.
Prepare the filling mixture.
Приготовьте смесь для начинки.
Prepare the jellied dough.
Подготовьте заливное тесто.
Bake the cabbage pie in the oven.
Запеките капустный пирог в духовке.
Serve the cabbage jellied pie chilled. The pie will acquire a special piquancy if it is cut into small pieces and served with Camembert cheese.
Подавайте заливной пирог с капустой охлажденным. Особую пикантность пирог приобретет, если его нарезать на небольшие кусочки и подать с сыром камамбер.