Prepare ingredients for charlotte in a slow cooker. Wash the apples, peel them, remove the seeds, cut into medium slices. Tip: The most delicious pies are made with sour apple varieties, such as “Antonovka”, “Semerenko”, “Jonathan”, “Renet”, “Jonagold”, etc.
Подготовьте продукты для шарлотки в мультиварке. Яблоки помойте, очистите от кожуры, удалите косточки, нарежьте средними дольками. Совет: Самыми вкусными получаются пироги с яблоками кисловатых сортов, таких как "Антоновка", "Семеренко", "Джонатан", "Ренет", "Джонаголд" и пр.
Prepare charlotte with apples in a slow cooker. Turn on the heating mode in the device, melt a piece of butter in a bowl. Grease the sides of the container with oil. Add 2 tbsp. Sahara. Dissolve it in the oil, stirring with a spoon. Layer the apples.
Приготовьте шарлотку с яблоками в мультиварке. Включите в приборе режим подогрева, растопите в чаше кусочек масла. Смажьте маслом стенки емкости. Добавьте 2 ст.л. сахара. Растворите его в масле, помешивая ложкой. Выложите яблоки слоями.
Add the dough. Beat eggs with sugar, add flour and baking powder. Whisk again. Pour the batter over the apples. Set the "baking" mode for 40 minutes.
Добавьте тесто. Взбейте яйца с сахаром, добавьте муку и разрыхлитель. Снова взбейте. Вылейте тесто на яблоки. Установите режим "выпечка" на 40 минут.
Before serving, turn the fluffy charlotte out of the multicooker bowl onto a flat plate, let cool slightly, then sprinkle with powdered sugar.
Перед подачей переверните пышную шарлотку из чаши мультиварки на плоское блюдо, дайте немного остыть, затем посыпьте сахарной пудрой.