Wash the potatoes and boil for 40 minutes. Wash the eggs and boil for 10 minutes. Wash the cucumber and dill and dry. Prepare a ceramic or glass salad bowl.
Картофель помойте, отварите в течение 40 минут. Яйца помойте, отварите в течение 10 минут. Огурец, укроп помойте и обсушите. Подготовьте керамическую или стеклянную салатницу.
Prepare the ingredients for the salad. Peel the potatoes, remove the chicken breast from bones and skin and cut into small cubes, peel the eggs. Rinse the honey mushrooms well. Cut potatoes, chicken, eggs and cucumber into small cubes.
Подготовьте ингредиенты для салата. Картофель почистите, куриную грудку освободите от костей и кожи и порежьте мелкими кубиками, яйца почистите. Опята хорошо промойте. Картофель, курицу, яйца и огурец порежьте мелкими кубиками.
Mix the sauce. Place mayonnaise in a separate container, add salt and pepper to it, stir.
Смешайте соус. В отдельную емкость выложите майонез, добавьте к нему соль и перец, перемешайте.
Place the salad in a salad bowl. Layer the salad, covering each layer with sauce, in the following order: potatoes first, then cucumber, chicken and eggs. Place whole honey mushrooms on the top layer.
Выложите салат в салатницу. Укладывайте салат слоями, покрывая каждый соусом, в следующей последовательности: сначала картофель, затем огурец, курица и яйца. Верхним слоем выложите целые опята.
Serve the salad with pickled honey mushrooms, garnishing it with sprigs of fresh dill around the circumference of the salad bowl.
Подавайте салат с маринованными опятами, украсив его веточками свежего укропа по окружности салатницы.