Rinse the meat well. If you use frozen meat, you must first defrost it completely. It is better to do this in the refrigerator for 8 hours. Cut the pork into small portions and beat a little with a hammer through cling film. Wash and dry the lemon, cucumber, dill and parsley. Separate the greens into small sprigs. Peel the onion and cut into half rings. Preheat the oven to 200 degrees. Prepare a baking dish with high sides and foil.
Мясо хорошо промойте. Если используете замороженное мясо, необходимо сначала его полностью разморозить. Делать это лучше в холодильнике в течение 8 часов. Нарежьте свинину на небольшие порционные куски и немного отбейте молотком через пищевую пленку. Лимон, огурец, укроп и петрушку помойте и обсушите. Разберите зелень на небольшие веточки. Репчатый лук почистите и нарежьте полукольцами. Разогрейте духовку до 200 градусов. Подготовьте форму для запекания с высокими бортиками и фольгу.
Mix spices for marinade. Squeeze lemon into a separate bowl, add soy sauce, sunflower oil and pork seasoning, mix all ingredients with a whisk. Add onions, stir and leave for 40 minutes.
Смешайте пряности для маринада. В отдельную миску выжмите лимон, добавьте соевый соус, подсолнечное масло и приправу для свинины, смешайте все ингредиенты при помощи венчика. Добавьте репчатый лук, перемешайте и оставьте на 40 минут.
Place the meat in the marinade. Immerse the meat in the marinade, mix well so that the spices and liquid are evenly distributed among the pieces, cover the meat with a flat plate, press down with a weight and leave to marinate for 3 hours.
Поместите мясо в маринад. Погрузите мясо в маринад, хорошо перемешайте, чтобы пряности и жидкость равномерно распределились по кускам, накройте мясо плоской тарелкой, придавите грузом и оставьте мариноваться на 3 часа.
Bake the meat in the oven. Place the pork with the marinade in a baking dish. Cover the pan with foil. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 1 hour. Remove the foil and bake for another 10 minutes until golden brown.
Запеките мясо в духовке. Выложите свинину с маринадом в форму для запекания. Закройте форму фольгой. Запекайте в разогретой до 200 градусов духовке 1 час. Снимите фольгу и запекайте еще 10 минут до образования румяной корочки.
Cut fresh cucumber into slices. Serve the marinated pork with sliced cucumber and garnish with sprigs of fresh herbs.
Свежий огурец нарежьте дольками. Подавайте маринованную свинину с нарезанным огурцом, украсив веточками свежей зелени.