Prepare ingredients for ciabatta with herring and honey cucumbers. Chop the dill and onion. Cut the cucumber into thin slices. Peel and bone the herring and cut into slices. To make it easier to remove bones from the fish, freeze it slightly in the refrigerator.
Подготовьте продукты для чиабатты с сельдью и медовыми огурцами. Укроп и лук измельчите. Огурец нарежьте тонкими ломтиками. Сельдь очистите от кожицы и костей, нарежьте ломтиками. Чтобы было легче удалять кости из рыбы, немного подморозьте ее в холодильнике.
Pickle the cucumbers. In a half-liter jar, combine vinegar, water, honey, salt, and dill. Close the lid and shake. Add the cucumber to the marinade. Shake a little again. Refrigerate for 1 hour.
Замаринуйте огурцы. В пол-литровой баночке соедините уксус, воду, мед, соль, укроп. Закройте крышкой и встряхните. Огурец отправьте к маринаду. Еще раз немного потрясите. Уберите в холод на 1 час.
Prepare the filling. Mix onion, dill, herring, vegetable oil.
Подготовьте начинку. Смешайте лук, укроп, сельдь, растительное масло.
Prepare ciabatta with herring and honey cucumbers. Cut each ciabatta in half. Place the filling on the soft side of one half, then the pickled cucumbers, and cover with the other half of the ciabatta. Do the same with the remaining two pieces of bread.
Приготовьте чиабатту с сельдью и медовыми огурцами. Каждую чиабатту разрежьте пополам. Выложите на мягкую сторону одной половинки начинку, затем промаринованные огурцы, закройте второй половинкой чиабатты. То же самое проделайте с двумя оставшимися частями хлеба.
Before serving, secure each ciabatta with herring and honey cucumbers with a skewer.
Перед подачей скрепите каждую чиабатту с сельдью и медовыми огурцами шпажкой.