Prepare ingredients for Caesar salad with sour cream. Peel and cut the onion into half rings. Grate Parmesan on a fine grater. Cut the baguette into cubes. Tear the lettuce leaves coarsely. Cherry tomatoes - halved.
Подготовьте продукты для салата «Цезарь» со сметаной. Почистите и нарежьте лук полукольцами. Натрите пармезан на мелкой терке. Багет разрежьте на кубики. Нарвите крупно листья салата. Помидоры черри — на половинки.
Marinate the chicken breast. Salt and pepper the meat. Top with rosemary and onion. Drizzle the meat with olive oil. Leave for 15 minutes.
Замаринуйте куриную грудку. Посолите, поперчите мясо. Сверху посыпьте розмарином и луком. Сбрызните мясо оливковым маслом. Оставьте на 15 минут.
Make the sauce. Combine sour cream, olive oil, lemon juice, mustard, Parmesan, salt and pepper. Squeeze the garlic into the mass, mix thoroughly until smooth.
Сделайте соус. Соедините сметану, оливковое масло, сок лимона, горчицу, пармезан, соль, перец. Выдавите в массу чеснок, тщательно перемешайте до однородности.
Finish cooking the chicken. Remove the rosemary and onion from the marinated breast. Fry the chicken in oil over very high heat on both sides for 8-10 minutes. When the sides are browned, reduce the heat to medium, cover and cook for another 5 minutes. Place the meat in a separate bowl and cool. After this, cut the breast into pieces.
Завершите приготовление курицы. Замаринованную грудку очистите от розмарина и лука. Обжарьте курицу в масле на очень сильном огне с двух сторон 8-10 минут. Когда бока зарумянятся, огонь убавьте до среднего, накройте крышкой и готовьте еще 5 минут. Выложите мясо в отдельную миску, остудите. После этого нарежьте грудку на кусочки.
Make a Caesar salad with sour cream. Fry the baguette cubes until golden brown for 5 minutes, add salt and sprinkle with oregano. In a separate bowl, toss lettuce with dressing. Then place them on a flat plate. Distribute tomatoes and chicken evenly. Add baguette crumbs and sprinkle with Parmesan.
Сделайте салат цезарь со сметаной. Кубики багета обжарьте до золотистой корочки 5 минут, посолите, посыпьте орегано. В отдельной миске смешайте листья салата с соусом. Затем выложите их на плоскую тарелку. Равномерно распределите помидоры, курицу. Добавьте сухарики из багета, посыпьте пармезаном.
Serve Caesar salad with sour cream immediately after preparation.
Подавайте салат «Цезарь» со сметаной к столу сразу после приготовления.