Wash the champignons, place on a paper towel and let dry. Then cut into slices of any shape and size. Also wash the onion and parsley and chop finely. Grate the cheese on a medium or fine grater. The cutting board will not absorb the unpleasant onion smell if you rub it with a slice of lemon before cutting.
Шампиньоны помойте, переложите на бумажное полотенце и дайте подсохнуть. Затем нарежьте на ломтики произвольной формы и размера. Лук, петрушку также промойте и мелко нарежьте. Сыр натрите на средней или мелкой терке. Разделочная доска не впитает неприятный луковый запах, если перед нарезкой натереть ее кусочком лимона.
Fry the champignons. To do this, pour oil into a frying pan and heat it up. Add the mushrooms and cook over medium heat, stirring occasionally, until the moisture has evaporated, about 10-15 minutes.
Пожарьте шампиньоны. Для этого на сковороду налейте масло и разогрейте. Выложите шампиньоны и обжаривайте на среднем огне, периодически помешивая, до испарения влаги, приблизительно в течение 10-15 минут.
Combine champignons with onions. Add chopped onions to the pan with mushrooms. Stir and fry until golden brown.
Соедините шампиньоны с луком. В сковороду с грибами добавьте измельченный репчатый лук. Перемешайте и жарьте до золотистого цвета.
Prepare sour cream sauce. To do this, add sour cream to the pan with mushrooms and onions, salt and pepper, and add coriander. Stir and fry until the sour cream boils. Then cover the pan with a lid and simmer for 10-15 minutes over low heat.
Приготовьте сметанный соус. Для этого добавьте в сковороду с грибами и луком сметану, посолите, поперчите, добавьте кориандр. Перемешайте и жарьте до закипания сметаны. Затем закройте сковороду крышкой и тушите 10-15 минут на медленном огне.
Sprinkle champignons in sour cream sauce with grated cheese and chopped parsley.
Шампиньоны в сметанном соусе посыпьте тертым сыром и нарезанной зеленью петрушки.