Wash the strawberries well, remove the sepals. Wash the mint sprig and separate the leaves from the stem. Brew green tea. To ensure that the mascarpone cheese spreads evenly on the sandwich, keep it in the refrigerator for a while before cooking.
Клубнику хорошо помойте, освободите от чашелистиков. Вымойте веточку мяты и отделите листочки от стебля. Заварите зеленый чай. Чтобы сыр маскарпоне ровнее намазывался на сэндвич, перед приготовлением немного подержите его в холодильнике.
Prepare the berries and croissant. Using a sharp knife, cut the croissant down the middle lengthwise, without bringing the knife all the way through, so that the croissant can open up like a book. Cut the strawberries into thin slices.
Подготовьте ягоды и круассан. Острым ножом надрежьте круассан посередине вдоль, не доводя нож до конца — так, чтобы круассан мог раскрыться, как книжка. Ягоды клубники порежьте тонкими пластинками.
Make a sandwich. Using the tip of a knife, take the cheese and spread it tightly onto the bottom half of the croissant. Place the strawberries on top of the slices, slightly overlapping them. Sprinkle the berry slices with coriander, add mint leaves and close the sandwich.
Сделайте сэндвич. Кончиком ножа возьмите сыр и плотно намажьте нижнюю половину круассана. Разложите поверх пластинки клубники, немного заводя их друг на друга. Присыпьте ломтики ягод кориандром, положите листики мяты и закройте сэндвич.
The delicate taste of fresh baked goods with ripe strawberries and cream cheese is well complemented by refreshing green tea with jasmine.
Нежный вкус свежей выпечки со спелой клубникой и сливочным сыром хорошо оттенит освежающий зеленый чай с жасмином.