Wash and peel the potatoes. Peel the garlic cloves and pass through a press. Wash the dill, parsley and green onions and dry with paper towels. Preheat the oven to 180 degrees and grease a baking dish with oil.
Картофель помойте и почистите. Зубчики чеснока очистите от шелухи и пропустите через пресс. Укроп, петрушку и зеленый лук помойте и обсушите бумажными полотенцами. Разогрейте духовку до 180 градусов и смажьте маслом форму для запекания.
Prepare the potatoes. Cut each potato into slices approximately 1 cm thick. Make 5-6 punctures in each slice with a fork.
Подготовьте картофель. Каждую картофелину разрежьте на ломтики толщиной примерно 1 см. В каждом ломтике сделайте 5-6 проколов вилкой.
Marinate the potatoes. Mix vegetable oil, garlic, mayonnaise, black pepper, salt and oregano in a deep container. Add potatoes to marinade and stir. Cover with a lid or cling film and leave for 2 hours.
Замаринуйте картофель. Смешайте в глубокой емкости растительное масло, чеснок, майонез, черный перец, соль и орегано. Положите картофель в маринад и перемешайте. Закройте крышкой или пищевой пленкой и оставьте на 2 часа.
Bake pickled potatoes. Place the pickled potatoes in a baking dish and place in an oven preheated to 180 degrees. Bake for 30 minutes. Then remove from the oven and cool slightly before serving.
Запеките маринованную картошку. Выложите промаринованный картофель в форму для запекания и поставьте в разогретую до 180 градусов духовку. Запекайте в течение 30 минут. Затем достаньте из духовки и немного остудите перед подачей.
Finely chop the dill, parsley and green onions. Serve baked pickled potatoes, garnished with fresh herbs.
Укроп, петрушку и зеленый лук мелко покрошите. Подавайте запеченную маринованную картошку, украсив свежей зеленью.