Prepare ingredients for marinating chicken gizzards. Clean and wash the chicken gizzards. Peel and cut the onion into half rings. Remove the husks from the garlic and pass through a press. Tip: The ventricle is covered with a layer of fat on top, and inside with a thick, hard film of yellow-brown color. It is easy to separate this membrane in its raw form. Use your fingers or a knife to pry the edges, then pull and carefully remove. When cooked, the hard film does not separate even after prolonged heat treatment.
Подготовьте продукты для маринования куриных желудков. Почистите и помойте куриные желудки. Почистите и нарежьте лук полукольцами. С чеснока снимите шелуху, пропустите через пресс. Совет: Желудочек сверху покрыт слоем жира, а внутри — толстой жесткой пленкой желто-коричневого цвета. Отделять эту мембрану легко в сыром виде. Пальцами или ножом поддевают края, затем, потянув, аккуратно снимают. В вареном виде жесткая пленка не отделяется даже после длительной термической обработки.
Marinate the chicken gizzards. Cover chicken gizzards with water and cook until soft for 45-50 minutes. Drain the water from the cooked gizzards. Cool the gizzards and cut into small pieces.
Замаринуйте куриные желудки. Куриные желудки залейте водой и варите до мягкости 45-50 минут. Слейте воду с готовых желудков. Желудки остудите и нарежьте на небольшие кусочки.
Complete the marinating process. Combine the offal with onions. Add salt, sugar, pepper, garlic. Add oil, vinegar and soy sauce. Stir and leave to marinate in the refrigerator for at least 2-3 hours. Or better yet, all night.
Завершите процесс маринования. Соедините субпродукт с репчатым луком. Всыпьте соль, сахар, перец, чеснок. Влейте масло, уксус и соевый соус. Перемешайте и оставьте в холодильнике мариноваться минимум 2-3 часа. А лучше всю ночь.
Serve the finished marinated stomachs as an independent dish at the table.
Готовые маринованные желудки подавайте как самостоятельное блюдо к столу.