Wash the turkey meat with cold water, transfer to a paper towel, dry and cut into large or medium cubes. Wash potatoes, zucchini, tomatoes, bell peppers, peel and cut into cubes. Peel the onion and chop finely. Peel the carrots and grate them on a coarse grater. Wash the greens, dry and finely chop.
Мясо индейки вымойте холодной водой, переложите на бумажное полотенце, обсушите и нарежьте крупными или средними кубиками. Картофель, кабачки, помидоры, болгарский перец вымойте, почистите и нарежьте кубиками. Лук почистите и мелко нарежьте. Морковь почитите и натрите на крупной терке. Зелень вымойте, обсушите и мелко нарежьте.
Prepare the vegetables. To do this, pour vegetable oil into the frying pan and place potato cubes on the bottom of the frying pan. Next, layer onions, carrots, bell peppers, zucchini, turkey, and tomatoes in layers.
Подготовьте овощи. Для этого в сковороду влейте растительное масло, на дно сковороды выложите кубики картофеля. Далее поочередно слоями уложите лук, морковь, болгарский перец, кабачок, индейку, помидоры.
Stew the stew. Place the pan on low heat, close the lid and leave the stew to simmer for 60 minutes. Then remove the lid, add salt and pepper. Stir gently, turn off the heat and let the dish sit for about 10 minutes.
Потушите рагу. Поставьте сковороду на медленный огонь, закройте крышкой и оставьте рагу тушиться на 60 минут. Затем снимите крышку, посолите, поперчите. Аккуратно перемешайте, выключите огонь и дайте блюду настояться около 10 минут.
Place turkey stew with vegetables on serving plates and sprinkle with chopped fresh herbs.
Рагу из индейки с овощами выложите на порционные тарелки и посыпьте нарезанной свежей зеленью.