Prepare ingredients for marinated beef. Cut the meat into large portions. Peel the onion and chop it coarsely. Tip: To prevent onions from making your eyes water, keep them in the refrigerator before chopping.
Подготовьте продукты для маринованной говядины. Мясо нарежьте крупными порционными кусками. Лук почистите, так же крупно порежьте. Совет: Чтобы лук не вызывал слезотечение, перед нарезкой подержите его в холодильнике.
Marinate the beef. Salt and pepper the meat, place in a bowl, alternating with layers of onion. Sprinkle each layer of meat with red wine. Leave to marinate for 6-8 hours.
Замаринуйте говядину. Мясо посолите, поперчите, выложите в миску, чередуя со слоями лука. Каждый слой мяса сбрызгивайте красным вином. Оставьте мариноваться на 6-8 часов.
Bake the beef in the oven. Separate the marinated meat from the onion. Grease the foil with vegetable oil, wrap each piece in foil. Seal tightly. Bake at 180 degrees in the oven for 60 minutes. At the end of cooking, leave the beef in the oven until completely cooled for 1.5-2 hours.
Запеките говядину в духовке. Маринованное мясо отделите от лука. Смажьте фольгу растительным маслом, каждый кусок заверните в фольгу. Герметично запечатайте. Запекайте при 180 градусах в духовке 60 минут. По окончании готовки оставьте говядину в духовке до полного остывания на 1,5-2 часа.
Remove the foil from the marinated beef, cut the meat into plastic pieces and serve with a light salad or pickles.
С маринованной говядины снимите фольгу, нарежьте мясо пластиками и подавайте к столу с легким салатом или разносолами.