Prepare ingredients for cooking pork ribs. Wash the meat in cold water and pat dry with a napkin. Divide the ribs into pieces - 2-3 pieces each. per serving. Prepare lemon and orange juice. Peel the garlic and pass through a press. Tip: Cooking chilled ribs after purchase should not be delayed longer than 2-3 days. If you don’t have time to cook, it’s better to put it in the freezer.
Подготовьте продукты для приготовления свиных ребрышек. Вымойте мясо в холодной воде, промокните салфеткой. Разделите ребрышки на куски — по 2-3 шт. на порцию. Подготовьте сок лимона и апельсина. Чеснок очистите от шелухи, пропустите через пресс. Совет: Приготовление охлажденных ребер после покупки не стоит откладывать дольше, чем на 2-3 дня. Если нет времени на приготовление — лучше уберите в морозилку.
Marinate the pork ribs. Mix soy sauce, oil, ketchup, honey, garlic and mustard. Salt, pepper, add lemon and orange juice. Pour the mixture over the meat and let stand for 1.5-2 hours.
Замаринуйте свиные ребрышки. Смешайте соевый соус, масло, кетчуп, мед, чеснок и горчицу. Посолите, поперчите, добавьте лимонный и апельсиновый сок. Залейте смесью мясо и дайте постоять 1,5-2 часа.
Prepare marinated pork ribs. Fry the meat in a frying pan for 25-30 minutes.
Приготовьте замаринованные свиные ребрышки. Пожарьте мясо на сковороде 25-30 минут.
Serve marinated pork ribs with BBQ sauce over boiled potatoes or grilled vegetables.
Подавайте маринованные свиные ребрышки с соусом барбекю к отварному картофелю или овощам-гриль.