Wash and peel the carrots well. Remove the skins from the garlic cloves. Wash and dry the cilantro sprigs. Measure out the required amount of spices and herbs. Prepare the dishes for marinating.
Морковь хорошо помойте и почистите. Снимите с зубчиков чеснока шелуху. Промойте и обсушите веточки кинзы. Отмерьте необходимое количество специй и пряностей. Подготовьте посуду для маринования.
Process the carrots. Finely chop the carrots with a knife or on a special Korean carrot grater. Boil water in a saucepan, add carrots and cook for 5 minutes. Drain the water and transfer the carrots to a marinating bowl.
Обработайте морковь. Морковь мелко нашинкуйте ножом или на специальной терке для моркови по-корейски. Вскипятите в кастрюлю воду, положите в нее морковь и варите в течение 5 минут. Слейте воду и переложите морковь в посуду для маринования.
Prepare the marinade. Squeeze the garlic cloves in a press. Finely chop the cilantro. Mix apple cider vinegar, vegetable oil, water, garlic, salt, coriander, black pepper, mustard, cilantro, bay leaves and sugar.
Приготовьте маринад. Зубчики чеснока выдавите в прессе. Кинзу мелко покрошите. Смешайте яблочный уксус, растительное масло, воду, чеснок, соль, кориандр, черный перец, горчицу, кинзу, лавровые листы и сахар.
Pickle the carrots. Pour the marinade over the carrots and mix well. Close the container tightly with a lid and put it in the refrigerator for an hour.
Замаринуйте морковь. Залейте маринадом морковь и хорошо перемешайте. Плотно закройте емкость крышкой и уберите в холодильник на час.
Dry Borodino bread in a frying pan and serve pickled carrots with black bread croutons.
Подсушите бородинский хлеб на сковороде и подавайте маринованную морковь с гренками из черного хлеба.