Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Salad with pickled cucumbers Салат с маринованными огурцами

Салат с маринованными огурцами Salad with pickled cucumbers

Experienced chefs recommend pickling cucumbers of approximately the same size, then all specimens from the jar will be the same salted. Pickled cucumbers are good not only as an independent snack, but also as a component of various salads. The addition of pickled vegetables gives dishes a subtle sourness and emphasizes the flavor accents of other products. A recipe for layered salad of pickled cucumbers with sprats is an idea for a holiday lunch. It is so filling that it could be a separate dish.


Опытные повара советуют мариновать огурцы примерно одного размера, чтобы все экземпляры в банке получились с одинаковым просолом. Маринованные огурцы хорошо не только сами по себе, но и как ингредиент для разнообразных салатов. Добавление маринованных овощей придает блюдам изящную кислинку и подчеркивает вкусовые акценты остальных продуктов. Рецепт слоеного салата из маринованных огурцов со шпротами — идея для праздничного обеда. Он настолько сытный, что может служить отдельным блюдом.


Steps / Шаги:

  1. Conveniently place the necessary products on the table. Wash the potatoes with a brush under running water. Peel the onions and cut into cubes. Open a jar of sprats. Wash the greens for serving, dry with paper towels and finely chop. Prepare a wide flat plate and a serving ring. Prepare the potatoes. Cover the potatoes with water and place over high heat. Add a little salt and cook until tender, about 20-25 minutes. Remove the finished potatoes from the broth, cool, peel and grate on a coarse grater. Boil the eggs. Before cooking, wash the eggs, put them in a saucepan, cover with cold water, add a little salt, and put on fire. Cook from the moment of boiling for 10 minutes, then add cold water, cool, peel and grate.
    Удобно расположите на столе нужные продукты. Картофель вымойте щеткой под проточной водой. Репчатый лук почистите и нарежьте кубиками. Откройте банку со шпротами. Зелень для подачи вымойте, обсушите бумажными полотенцами и мелко нарежьте. Приготовьте широкую плоскую тарелку и сервировочное кольцо. Приготовьте картофель. Картофель залейте водой и поставьте на сильный огонь. Немного посолите и варите до готовности приблизительно 20-25 минут. Готовый картофель достаньте из отвара, остудите, очистите и натрите на крупной терке. Сварите яйца. Яйца перед варкой вымойте, положите в кастрюлю, залейте холодной водой, добавьте чуть-чуть соли, поставьте на огонь. Варите с момента закипания в течение 10 минут, затем залейте холодной водой, остудите, очистите и натрите на терке.
  2. Prepare onions and carrots. Heat vegetable oil in a frying pan, add onions, carrots and fry for 4-5 minutes over medium heat, stirring constantly. Reduce heat to low and cook for 3-4 minutes until vegetables are soft. Turn off the heat and cool to room temperature.
    Приготовьте лук и морковь. На сковороде разогрейте растительное масло, добавьте лук, морковь и обжаривайте 4-5 минут на среднем огне, постоянно помешивая. Убавьте огонь до минимального и готовьте 3-4 минуты до мягкости овощей. Выключите огонь и остудите до комнатной температуры.
  3. Prepare the sprats. Drain the sprats in a colander and leave for 15-20 minutes to drain all the oil. Transfer the fish to a plate and shred with a fork.
    Подготовьте шпроты. Шпроты откиньте на дуршлаг и оставьте на 15-20 минут, чтобы стекло все масло. Переложите рыбу на тарелку и разомните вилкой.
  4. Prepare pickled cucumbers. Blot the marinade from the cucumbers with a napkin. Finely chop the cucumber and squeeze out the excess juice.
    Подготовьте маринованные огурцы. Промокните маринад с огурцов салфеткой . Мелко нарежьте огурца, отожмите лишний сок.
  5. Form a salad. Place the molding ring on the plate. Place the potatoes in the first layer, compact them a little, salt, season with pepper, and brush with mayonnaise. Then lay out the sprats and compact them. Next, distribute the pickled cucumbers, press down and brush with mayonnaise. Place onions and carrots on the cucumber layer. Lightly salt and pepper, compact and brush with mayonnaise. Place the eggs on the top layer and press down lightly. Cover the salad with cling film and refrigerate for 2 hours.
    Сформируйте салат. На тарелку установите формовочное кольцо. Первым слоем выложите картофель, немного утрамбуйте, посолите, приправьте перцем, смажьте майонезом. Затем выложите шпроты, утрамбуйте. Далее распределите маринованные огурцы, примните и смажьте майонезом. На огуречный слой выложите лук с морковью. Слегка посолите и поперчите, утрамбуйте и смажьте майонезом. Верхним слоем выложите яйца, слегка примните. Накройте салат пищевой пленкой и поставьте в холодильник на 2 часа.
  6. Remove the salad from the refrigerator, remove the ring, and garnish with finely chopped herbs on top.
    Достаньте салат из холодильника, снимите кольцо, украсьте сверху мелко нарезанной зеленью.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому