Wash the eggs and hard boil them for 10 minutes. Cool and peel off the shells. Boil the potatoes in their jackets, peel them. Rinse the cucumbers. Boil and cool water in advance. Prepare a saucepan or ceramic tureen for borscht. Wash the parsley and separate it into leaves.
Вымойте яйца и сварите их вкрутую 10 минут. Остудите и очистите от скорлупы. Сварите картофель в мундирах, очистите от кожуры. Огурцы промойте. Вскипятите и охладите воду заранее. Приготовьте кастрюлю или керамическую супницу для борща. Вымойте петрушку и разделите ее на листочки.
Grind the ingredients for borscht. Cut sausage, cucumbers, potatoes, eggs into equal cubes approximately 1x1 cm in size.
Измельчите продукты для борща. Колбасу, огурцы, картофель, яйца порежьте одинаковыми кубиками размером примерно 1х1 см.
Prepare cold borscht. Place all chopped ingredients in a saucepan or tureen. Add the pickled beets from the jar along with the marinade. Fill with chilled water, salt to taste and add sour cream. Stir well.
Приготовьте холодный борщ. Сложите все порезанные ингредиенты в кастрюлю или супницу. Добавьте маринованную свеклу из банки вместе с маринадом. Залейте охлажденной водой, посолите по вкусу и добавьте сметану. Хорошо размешайте.
Pour cold borscht into plates and garnish with parsley leaves.
Налейте холодный борщ в тарелки и украсьте листиками петрушки.