Wash all the necessary ingredients, peel the onions and garlic. Cut the white loaf into thin slices.
Помойте все необходимые ингредиенты, лук и чеснок очистите от кожуры. Белый батон нарежьте тонкими ломтиками.
Pour boiling water over ripe and large tomatoes and leave for 5-10 minutes. This will ensure easier peeling. Then drain the water and peel them, cut them into cubes. Place in a deep container, as a blender or chopper will be used in preparation.
Спелые и крупные томаты залейте кипятком и оставьте на 5-10 мин. Это обеспечит более легкое снятие кожуры. Затем слейте воду и снимите с них кожуру, порежьте на кубики. Положите в глубокую емкость, так как в приготовлении будет использоваться блендер или измельчитель.
Peel the cucumbers, it is better to do this with a vegetable peeler, then the peeled skin will be thin. And if you have overripe fruits with large seeds, then remove the seeds with a teaspoon. Cut the prepared vegetables into cubes.
Огурцы очистите от кожуры, лучше это сделать овощечисткой, тогда снятая кожура будет тонкой. А если у вас переспелые плоды с крупными семенами, то удалите семена чайной ложкой. Подготовленные овощи нарежьте на кубики.
Cut the red pepper in half, remove the seeds, cut the peeled halves into smaller cubes.
Красный перец разрежьте пополам, удалите семена, Очищенные половинки нарежьте на более мелкие кубики.
To make this dish more flavorful, add garlic cloves. For easier chopping, cut the garlic into 6-8 pieces.
Для того чтобы это блюдо получилось более ароматным, добавьте в него зубчики чеснока. Для более легкого измельчения разрежьте чеснок на 6-8 частей.
Combine the cooked vegetables in a blender bowl with olive oil and vinegar. Grind thoroughly with a blender until smooth.
Приготовленные овощи соедините в чаше блендера с оливковым маслом и уксусом. Тщательно измельчите блендером до однородной массы.
The aromatic gazpacho is ready; to add some personality, add slices of white bread to the soup.
Ароматный гаспачо готов, для придания индивидуальности добавьте в суп ломтики белого хлеба.
Sprinkle the gazpacho with chopped herbs and serve chilled.
Посыпьте гаспачо измельченной зеленью и подайте к столу охлажденным.