Wash all the ingredients and place them on the table for easy preparation.
Помойте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства приготовления.
Remove the skin from the tomato. To do this, make cross cuts on them, place the vegetables in a deep bowl and pour boiling water over them. Thanks to this, the skin will easily come away from the pulp. Then cut the tomatoes into pieces.
С помидор снимите шкурку. Для этого сделайте на них надрезы крестом, сложите овощи в глубокую миску и залейте кипятком. Благодаря этому шкурка легко отойдет от мякоти. Затем нарежьте помидоры кусочками.
Chop the remaining vegetables, place them in a deep bowl and stir.
Нарежьте остальные овощи, выложите их в глубокую миску и перемешайте.
Add ice and tomato juice to a bowl. Stir.
Добавьте в миску лед и томатный сок. Перемешайте.
Boil the shrimp in salted water and add them to the vegetables. Salt and pepper the gazpacho to taste.
Отварите креветки в подсоленной воде и добавьте их к овощам. Посолите и поперчите гаспачо по вкусу.
Stir the gazpacho and serve in portioned bowls.
Перемешайте гаспачо и подавайте на стол в порционных тарелках.