Wash all the ingredients and place them on the table for easy preparation.
Помойте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства приготовления.
Remove the skin from the tomato. To do this, make cross cuts on them, place the vegetables in a deep bowl and pour boiling water over them. Thanks to this, the skin will easily come away from the pulp. Then cut the tomatoes into large pieces.
С помидор снимите шкурку. Для этого сделайте на них надрезы крестом, сложите овощи в глубокую миску и залейте кипятком. Благодаря этому шкурка легко отойдет от мякоти. Затем нарежьте помидоры крупными кусочками.
Peel the cucumber and chop coarsely.
Огурец очистите от кожуры и крупно нарежьте.
Remove the stem and seeds from the bell pepper and cut it into large pieces.
Из болгарского перца удалите плодоножку и семечки и нарежьте его крупными кусочками.
Also cut the strawberries into large pieces.
Клубнику также нарежьте крупными кусочками.
Place all chopped ingredients in a deep bowl.
Выложите все нарезанные ингредиенты в глубокую миску.
Grind the contents of the bowl with an immersion blender. Add salt, pepper, olive oil and lemon juice. Grind again.
Измельчите содержимое миски погружным блендером. Добавьте соль, перец, оливковое масло и сок лимона. Еще раз измельчите.
Serve gazpacho with strawberries on the table.
Подавайте гаспачо с клубникой на стол.