Wash and cut the meat into small pieces. Peel the onions, garlic and bell peppers. Cut the bell pepper into cubes and onion into half rings. Finely chop the garlic and herbs for serving. Thaw the frozen Vegetable Trio mixture at room temperature.
Промойте и нарежьте мясо на небольшие кусочки. Почистите репчатый лук, чеснок и болгарский перец. Болгарский перец нарежьте кубиками, репчатый лук — полукольцами. Чеснок и зелень для подачи мелко порубите. Замороженную смесь "Овощное трио" разморозьте при комнатной температуре.
Prepare the turkey and vegetables. In a frying pan over high heat, fry the turkey pieces in oil. All the water should evaporate and the meat should brown. Add onions to the meat, fry over medium heat, stirring, until soft. Then add the bell pepper to the pan, stir and fry for another 5 minutes. Add salt and black peppercorns.
Приготовьте индейку и овощи. На сковороде на сильном огне обжарьте в масле кусочки индейки. Вся вода должна выпариться, а мясо — зарумяниться. Добавьте к мясу репчатый лук, жарьте на среднем огне, помешивая, до мягкости. Затем в сковороду отправьте болгарский перец, перемешайте и жарьте еще 5 минут. Добавьте соль и черный перец горошком.
Stew the turkey with vegetables. Pour a glass of water into the frying pan with the turkey, add the Vegetable Trio mixture and simmer covered for 20-25 minutes. Turn off the heat. Let the dish sit covered for 10 minutes.
Потушите индейку с овощами. Влейте в сковороду с индейкой стакан воды, добавьте смесь "Овощное трио" и тушите под крышкой 20-25 минут. Выключите огонь. Дайте блюду настояться под крышкой 10 минут.
Before serving, sprinkle the stewed turkey with vegetables with chopped dill, onion, and parsley.
Перед подачей посыпьте тушеную индейку с овощами рубленой зеленью укропа, лука, петрушки.