Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse chicken legs under running water. Wash and peel the vegetables.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Куриные окорочка промойте под проточной водой. Помойте и почистите овощи.
Remove the skin from the tomato. To do this, make cross cuts on them and pour boiling water over them. Thanks to boiling water, the skin will come off a little and can be easily separated from the pulp.
Снимите шкурку с помидор. Для этого сделайте на них надрезы крестом и залейте кипятком. Благодаря кипятку шкурка немного отойдет и ее легко можно будет отделить от мякоти.
Cut carrots, onions and tomatoes without peel into half rings, garlic into rings.
Морковь, лук и помидоры без кожуры нарежьте полукольцами, чеснок – кольцами.
Heat a frying pan with vegetable oil on the stove and place carrots, onions and garlic in it. Stir and fry until half cooked.
Разогрейте на плите сковороду с растительным маслом и выложите в нее морковь, лук и чеснок. Перемешайте и обжарьте до полуготовности.
Add seasonings to the pan: curry, herbs de Provence, coriander, chili sauce, salt and sugar. Stir and simmer for 5 minutes.
Добавьте в сковороду приправы: карри, прованские травы, кориандр, соус чили, соль и сахар. Перемешайте и тушите в течение 5 минут.
Grind the cooked vegetables with an immersion blender.
Измельчите приготовленные овощи погружным блендером.
Fry the legs on both sides in a frying pan and add vegetable sauce to them.
Обжарьте окорочка с двух сторон на сковороде и добавьте к ним овощной соус.
Simmer the chicken legs in the sauce for 15-20 minutes until done.
Тушите куриные окорочка в соусе 15-20 минут до готовности.
Serve stewed chicken legs with vegetable sauce in portioned plates, garnished with herbs.
Подавайте тушеные куриные окорочка с овощным соусом в порционных тарелках, украсив зеленью.