Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash and peel the vegetables.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте и почистите.
Shred the red cabbage.
Нашинкуйте краснокочанную капусту.
Cut the red onion into half rings, the garlic into slices, and the carrots into thin strips.
Красный лук нарежьте полукольцами, чеснок – кружочками, морковь – тонкой соломкой.
Prepare the marinade. To do this, pour water into a saucepan and put it on fire. Add vegetable oil, vinegar, sugar, salt, coriander, bay leaf and pepper mixture. Bring to a boil, reduce heat and simmer for another 2-3 minutes.
Приготовьте маринад. Для этого налейте в кастрюлю воду и поставьте ее на огонь. Добавьте растительное масло, уксус, сахар, соль, кориандр, лавровый лист и смесь перцев. Доведите до кипения, убавьте огонь и кипятите еще 2–3 минуты.
Place shredded cabbage, onions, carrots and garlic in a deep bowl.
В глубокую миску выложите нашинкованную капусту, репчатый лук, морковь и чеснок.
Stir the vegetables and pour the marinade over them. It is better to cool the marinade a little first so as not to cook fresh vegetables.
Перемешайте овощи и залейте их маринадом. Маринад лучше предварительно немного остудить, чтобы не сварить свежие овощи.
Transfer the cabbage to a jar for storage.
Переложите капусту в банку для хранения.
Before serving, remove the cabbage from the jar and place on a plate.
Перед подачей достаньте капусту из банки и выложите в тарелку.