Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash and peel the vegetables.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте и почистите.
Chop the white cabbage.
Нашинкуйте белокочанную капусту.
Finely chop the parsley, cut the onions into half rings, garlic and carrots into strips.
Мелко нарежьте петрушку, репчатый лук нарежьте полукольцами, чеснок и морковь – соломкой.
Prepare the marinade. To do this, pour water into a saucepan and put it on fire. Add vegetable oil, vinegar, sugar and pepper mixture. Bring to a boil, reduce heat and simmer for another 2-3 minutes.
Приготовьте маринад. Для этого налейте в кастрюлю воду и поставьте ее на огонь. Добавьте растительное масло, уксус, сахар и смесь перцев. Доведите до кипения, убавьте огонь и кипятите еще 2-3 минуты.
Place shredded cabbage, onions, parsley, carrots and garlic in a deep bowl.
В глубокую миску выложите нашинкованную капусту, репчатый лук, петрушку, морковь и чеснок.
Stir the vegetables and pour the marinade over them.
Перемешайте овощи и залейте их маринадом.
Cover the bowl and let sit for at least 30 minutes.
Накройте миску крышкой и дайте настояться минимум 30 минут.
Leave the cabbage to marinate overnight. This way the taste will be more intense.
Оставьте капусту мариноваться на ночь. Так вкус будет более насыщенным.