Boil the chicken fillet in salted water for 20 minutes and then cool. Wash the apples, remove the stems and seeds. Drain excess liquid from canned pineapples.
Отварите куриное филе в подсоленной воде в течение 20 минут, а затем остудите. Яблоки помойте, удалите из них плодоножки и семечки. С консервированных ананасов слейте лишнюю жидкость.
Cut the apples into 1 cm cubes.
Нарежьте яблоки кубиками размером 1 см.
Also cut the mozzarella cheese into 1 cm cubes.
Сыр моцарелла нарежьте также кубиками размером 1 см.
Cut the chicken fillet into small cubes.
Небольшими кубиками нарежьте куриное филе.
Cut the pineapples into small segments.
Ананасы нарежьте на небольшие сегменты.
In a large salad bowl, combine chicken, pineapples, apple and mozzarella.
В большом салатнике соедините курицу, ананасы, яблоко и моцареллу.
Season the salad with mayonnaise, salt and pepper to taste. Stir.
Заправьте салат майонезом, посолите и поперчите по вкусу. Перемешайте.
Serve the salad garnished with chopped parsley. Bon appetit!
Подайте салат, украсив рубленой петрушкой. Приятного аппетита!
Serve the salad in portions on a plate for each person. Garnish the salad with arugula leaves and cherry tomatoes.
Подайте салат порционно на тарелке для каждого человека. Украсьте салат листьями рукколы и помидорами черри.