Rinse the chicken fillet with cold water and pat dry with a paper towel. Wash the apples and remove the seeds. Peel the garlic cloves. Prepare the remaining ingredients.
Ополосните куриное филе холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Помойте яблоки и удалите из них семечки. Зубчики чеснока очистите. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the apples into small slices.
Нарежьте яблоки небольшими дольками.
Coarsely chop the garlic.
Чеснок крупно порубите.
Cut the chicken fillet into large pieces.
Куриное филе нарежьте крупными кусочками.
In a bowl, combine water, honey, garlic, cinnamon and ground coriander.
В миске смешайте воду, мед, чеснок, корицу и молотый кориандр.
Pour vegetable oil into the bowl, add chicken and apples. Pour honey marinade over everything and add star anise. Close the multicooker lid, select the “Stew” program and time 40 minutes.
В чашу влейте растительное масло, выложите курицу и яблоки. Полейте все медовым маринадом и добавьте звездочки бадьяна. Закройте крышку мультиварки, выберете программу «Тушение» и время 40 минут.
Stir the dish a couple of times during cooking. Salt and pepper it to taste.
В процессе приготовления пару раз перемешайте блюдо. Посолите и поперчите его по вкусу.
Chicken with apples in a slow cooker is ready. Bon appetit!
Курица с яблоками в мультиварке готова. Приятного аппетита!
Garnish the dish with fresh cilantro and pomegranate seeds.
Украсьте блюдо свежей кинзой и зернами граната.