Rinse the chicken leg with cold water and pat dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients.
Ополосните куриный окорочок холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты.
Mix honey, soy sauce and sweet chili sauce in a bowl. Set the resulting marinade aside for now; you will need it later.
Смешайте в миске мед, соевый соус и соус «Сладкий чили». Получившийся маринад отложите пока в сторону, он понадобится позже.
Turn on the “Frying” program on the multicooker and set the time to 45 minutes. When the multicooker bowl is hot, pour in vegetable oil and add butter.
Включите на мультиварке программу «Жарка» и выставите время 45 минут. Когда чаша мультиварки разогреется, влейте растительное масло и добавьте сливочное.
Rub the leg with salt and black pepper, place in the multicooker bowl and close the lid.
Натрите окорочок солью и черным перцем, выложите в чашу мультиварки и закройте крышку.
Fry the leg on both sides for 30 minutes. To prevent the chicken from burning, turn it periodically.
Обжарьте окорочок с обеих сторон в течение 30 минут. Чтобы курица не сгорела, периодически переворачивайте ее.
Pour the marinade over the leg and fry until the end of the program.
Полейте окорочок маринадом и жарьте до окончания программы.
Serve the leg on fresh lettuce leaves and garnish with cherry tomatoes. Bon appetit!
Подайте окорочок на листьях свежего салата, украсив помидорами черри. Приятного аппетита!
Serve the chicken leg with fluffy mashed potatoes as a side dish, as well as a fresh vegetable salad.
Подайте к окорочку воздушное картофельное пюре в качестве гарнира, а также салат из свежих овощей.