Prepare all ingredients. If you are using frozen raspberries, defrost them first. If you are using fresh, rinse it lightly and let it drain.
Подготовьте все ингредиенты. Если вы используете замороженную малину, то предварительно разморозьте ее. Если вы используете свежую, то слегка ополосните ее и дайте стечь воде.
Break two eggs into a deep bowl and add sugar.
В глубокую миску разбейте два яйца и добавьте сахар.
Beat eggs with sugar until fluffy.
Взбейте яйца с сахаром до пышной пены.
Add sifted flour and baking powder into the resulting mixture. Mix everything thoroughly.
В получившуюся смесь всыпьте просеянную муку и разрыхлитель. Всё тщательно перемешайте.
Pour in milk and vegetable oil. Mix everything well again until smooth. The consistency of the dough should resemble thick sour cream.
Влейте молоко и растительное масло. Ещё раз всё хорошо перемешайте до однородности. Консистенция теста должна напоминать густую сметану.
Line the bottom of the multicooker bowl with parchment paper. Grease the paper with vegetable oil and pour in the prepared dough.
Застелите дно чаши мультиварки пергаментной бумагой. Смажьте бумагу растительным маслом и вылейте подготовленное тесто.
Place raspberries on top of the dough.
Сверху на тесто выложите малину.
Close the multicooker lid. Set the “Baking” program and time to 1 hour.
Закройте крышку мультиварки. Выставите программу «Выпечка» и время 1 час.
Cool the finished pie slightly and remove from the bowl. Sprinkle the pie with powdered sugar.
Готовый пирог немного остудите и извлеките из чаши. Посыпьте пирог сахарной пудрой.
Raspberry pie in a slow cooker is ready. Bon appetit!
Пирог с малиной в мультиварке готов. Приятного аппетита!