Prepare all ingredients. Take the cottage cheese and milk out so that they warm up to room temperature. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте все ингредиенты. Творог и молоко достаньте, чтобы они нагрелись до комнатной температуры. Духовку разогрейте до 180°С.
Prepare the dough. To do this, combine cottage cheese, sugar and milk in a deep bowl.
Приготовьте тесто. Для этого в глубокой миске соедините творог, сахар и молоко.
Using a whisk, mix all ingredients thoroughly. If you do not want any grains of cottage cheese in the dough, then beat the mixture additionally with a submersible blender.
Венчиком тщательно перемешайте все ингредиенты. Если вы не хотите, чтобы в тесте попадались крупинки творога, то дополнительно взбейте массу погружным блендером.
Add vegetable oil, flour, salt and baking powder to the curd mass.
Добавьте в творожную массу растительное масло, муку, соль и разрыхлитель.
Knead the elastic unleavened dough and form it into a ball. If the dough turns out a little liquid during kneading, add more flour. Cover the dough with a towel and let it rest for a while.
Замесите эластичное пресное тесто и сформируйте из него шар. Если тесто в процессе вымешивания получилось немного жидким, то добавьте еще муки. Накройте тесто полотенцем и оставьте на время полежать.
In the meantime, get on with the filling. Mix sour cream, two eggs and sugar until smooth and creamy.
А пока займитесь начинкой. Смешайте сметану, два куриных яйца и сахар до однородной кремообразной консистенции.
Add a tablespoon of starch to the sour cream mixture and mix thoroughly so that there are no lumps.
Добавьте в сметанную массу столовую ложку крахмала и тщательно перемешайте, чтобы не было комочков.
Roll out the dough to a thickness of 4-5 mm and place in a pie tin to form sides. Pour the sour cream mixture into the dough base and distribute evenly.
Раскатайте тесто до толщины 4-5 мм и выложите в форму для пирога так, чтобы получились бортики. Вылейте в основу из теста сметанную массу и равномерно распределите.
Place raspberries on top of the sour cream filling. Trim any uneven edges of the dough if desired.
Сверху на сметанную начинку выложите малину. Неровные края теста по желанию обрежьте.
Place the pie in the oven for 40-50 minutes.
Отправьте пирог выпекаться в духовку на 40-50 минут.
Pie with raspberries and sour cream is ready. Bon appetit!
Пирог с малиной и сметаной готов. Приятного аппетита!
Decorate the pie with whipped cream and fresh berries.
Украсьте пирог взбитыми сливками и свежими ягодами.