Prepare all ingredients. Remove eggs, kefir and butter from the refrigerator in advance so that they warm up to room temperature. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте все ингредиенты. Яйца, кефир и сливочное масло заранее достаньте из холодильника, чтобы они нагрелись до комнатной температуры. Разогрейте духовку до 180°С.
In a deep bowl, beat 4 chicken eggs with sugar until fluffy.
В глубокой миске взбейте 4 куриных яйца с сахаром до пышной пены.
Add softened butter and kefir. Mix everything carefully.
Добавьте размягченное сливочное масло и кефир. Всё аккуратно перемешайте.
Sift flour into a bowl, add baking soda and salt. Mix everything thoroughly until smooth. The consistency of the dough should be slightly thicker than for pancakes.
Просейте в миску муку, добавьте соду и соль. Тщательно все перемешайте до однородного состояния. Консистенция теста должна быть чуть гуще, чем на оладьи.
Line a pie pan with parchment paper. Grease the parchment with butter or vegetable oil and pour in the dough. Carefully spread it over the mold.
Застелите форму для пирога пергаментной бумагой. Смажьте пергамент сливочным или растительным маслом и вылейте тесто. Аккуратно распределите его по форме.
Place raspberries in an even layer on top.
Сверху выложите равномерным слоем малину.
Place the pie in the oven for 40 minutes. Depending on your oven, it may take a little longer. You can check the readiness of the pie by piercing it with a toothpick. If it is dry, the pie is ready.
Отправьте пирог выпекаться в духовку на 40 минут. В зависимости от духовки может понадобиться чуть больше времени. Готовность пирога можно проверить, проткнув его зубочисткой. Если она сухая – пирог готов.
Serve the pie garnished with powdered sugar. Bon appetit!
Подайте пирог, украсив сахарной пудрой. Приятного аппетита!