Rinse the raspberries with cold water and pat dry. Melt the butter. Prepare all other ingredients. Preheat the oven to 180°C.
Ополосните малину холодной водой и обсушите. Сливочное масло растопите. Подготовьте все остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 180°С.
First, prepare the shortbread-curd dough. To do this, pour the melted butter into a deep bowl. Add one chicken egg, sugar, salt and cottage cheese. Mash everything thoroughly with a fork.
Для начала приготовьте песочно-творожное тесто. Для этого в глубокую миску вылейте растопленное сливочное масло. Добавьте одно куриное яйцо, сахар, соль и творог. Разомните всё тщательно вилкой.
Sift flour into a bowl and add baking powder. Mix everything thoroughly.
Просейте в миску муку и добавьте разрыхлительно. Всё тщательно перемешайте.
Knead the dough until it sticks to your hands and the sides of the bowl. If the dough turns out a little liquid, just add more flour. Form the dough into a ball and wrap in cling film. Place the dough in the refrigerator for 30 minutes.
Месите тесто до тех пор, пока оно не будет отлипать от рук и стенок миски. Если тесто получилось немного жидким, то просто добавьте еще муки. Сформируйте из теста шар и заверните в пищевую пленку. Отправьте тесто в холодильник на 30 минут.
Roll out the finished chilled dough to a thickness of 4-5 mm. Place the dough in the pie pan and form the edges. Trim excess dough and uneven edges as desired. Make many holes in the base using a fork.
Готовое охлажденное тесто раскатайте до толщины 4-5 мм. Выложите тесто в форму для пирога и сформируйте бортики. Излишки теста и неровные края обрежьте по желанию. Сделайте множество проколов в основе при помощи вилки.
Place the base in the oven to bake for 20 minutes at 180°C.
Отправьте основу в духовку выпекаться на 20 минут при 180°С.
In the meantime, prepare the filling. It will consist of two parts: raspberries and cream filling. In the first bowl, combine raspberries and two tablespoons of sugar.
А пока подготовьте начинку. Она будет состоять из двух частей: малины и сливочной заливки. В первой миске смешайте малину и две столовые ложки сахара.
In a second bowl, mix milk, sour cream, two eggs and the remaining sugar.
Во второй миске смешайте молоко, сметану, два яйца и оставшийся сахар.
When the base is baked, place the raspberries in it and pour the cream mixture on top. Place the pie back in the oven for 25-30 minutes.
Когда основа испечется, выложите в неё малину и залейте сверху сливочной смесью. Отправьте пирог снова в духовку на 25-30 минут.
When ready, remove the pie from the oven, cool slightly and remove from the pan. Garnish the pie with fresh raspberries and sprinkle with powdered sugar if desired.
По готовности достаньте пирог из духовки, слегка остудите и выньте из формы. Украсьте пирог свежей малиной и посыпьте сахарной пудрой по желанию.
Pie with raspberries in cream filling is ready. Bon appetit!
Пирог с малиной в сливочной заливке готов. Приятного аппетита!