Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for ease of preparation.
Отмерьте необходимое количество ингредиентов, выложите и на стол для удобства приготовления.
Shred the cabbage.
Нашинкуйте капусту.
Cut the garlic into slices.
Чеснок порежьте кружочками.
Prepare the marinade. To do this, pour water into a saucepan, add sugar and salt, and put on fire.
Приготовьте маринад. Для этого в кастрюлю налейте воду, добавьте сахар и соль, поставьте на огонь.
By the time it boils, pour in vegetable oil, vinegar and dry herbs, and pepper to taste. Bring to a boil, but do not let it boil; remove from heat.
К моменту закипания влейте растительное масло, уксус и сухие травы, по вкусу поперчите. Доведите до кипения, но кипеть не давайте, снимите с огня.
Place some chopped garlic on the bottom of the jar.
На дно банки выложите часть нарезанного чеснока.
Place shredded cabbage on top of the garlic, compacting it well.
Поверх чеснока выкладывайте нашинкованную капусту, хорошо утрамбовывая ее.
Pour the hot marinade over the cabbage and place the remaining garlic on top. Screw the lid on the jar, turn the jar over, cover with a warm blanket and leave to cool for a day. The cooled cabbage can be transferred to the refrigerator and tasted at any time. Bon appetit!
Залейте капусту горячим маринадом, сверху выложите оставшийся чеснок. Закрутите банку крышкой, переверните банку, накройте теплым одеялом и оставьте так остывать на сутки. Остывшую капусту можно переложить в холодильник и пробовать в любой момент. Приятного аппетита!