Prepare the necessary ingredients and preheat the oven to 200 degrees.
Подготовьте необходимые ингредиенты, поставьте разогреваться духовку до 200 градусов.
Pour heated milk into a deep bowl, add sugar and yeast, stir.
В глубокую миску влейте подогретое молоко, добавьте сахар и дрожжи, перемешайте.
Sift the flour and knead into a homogeneous dough.
Просейте муку и замесите однородное тесто.
Place the dough ball in a dry, clean container, cover with cling film and place in a warm place for 60 minutes to allow the dough to rise.
Шарик теста выложите в сухую чистую емкость, накройте пищевой пленкой и поставьте в теплое место на 60 минут, чтобы тесто поднялось.
Form the dough into a sausage and cut into thick circles.
Из теста сформируйте колбаску и разрежьте на толстые кружочки.
Line a baking sheet with parchment paper. Roll out each circle a little, place it on a baking sheet and make a depression in the center using the bottom of a glass or bottle.
Противень застелите пергаментной бумагой. Каждый кружочек раскатайте немного, переложите на противень и сделайте в центре углубление с помощью дна стакана или бутылки.
Mix the jam with starch and place in the center of each cheesecake. Send the cheesecakes to bake in the oven, preheated to 200 degrees, for 15 minutes.
Варенье перемешайте с крахмалом и выложите в центр каждой ватрушки. Отправьте ватрушки выпекаться в духовку, заранее разогретую до 200 градусов, на 15 минут.
When slightly cooled, place the finished cheesecakes on a plate, sprinkle with powdered sugar if desired, and serve with tea. Bon appetit!
Готовые ватрушки в чуть остывшем состоянии переложите на тарелку, по желанию присыпьте сахарной пудрой и подавайте к чаю. Приятного аппетита!