Place all ingredients on the table for easy preparation. Peel the onions and wash the vegetables.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Репчатый лук очистите от кожуры, овощи помойте.
Cut the ham and cheese into cubes.
Ветчину и сыр нарежьте кубиком.
Shred the Chinese cabbage.
Нашинкуйте пекинскую капусту.
Finely chop the onion and marinate it. To do this, place the onion in a deep container, add sugar and vinegar. Stir and leave for 15-20 minutes.
Мелко нарежьте репчатый лук и замаринуйте его. Для этого выложите лук в глубокую емкость, добавьте сахар и уксус. Перемешайте и оставьте на 15-20 минут.
Place all the ingredients in a salad bowl: Chinese cabbage, ham, canned corn, cheese and pickled onions. Add mayonnaise and salt.
Выложите все ингредиенты в салатницу: пекинскую капусту, ветчину, консервированную кукурузу, сыр и маринованный лук. Добавьте майонез и соль.
Stir the salad.
Перемешайте салат.
Before serving, garnish the salad with a sprig of fresh parsley.
Перед подачей украсьте салат веточкой свежей петрушки.