Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the vegetables, peel the onions, boil the chicken breast.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте, репчатый лук очистите от кожуры, куриную грудку отварите.
Cut the chicken breast, cheese and tomatoes into cubes.
Куриную грудку, сыр и помидоры нарежьте кубиком.
Shred the Chinese cabbage.
Нашинкуйте пекинскую капусту.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Pickle the onion. To do this, place it in a deep bowl, pepper, add sugar and vinegar. Cover the bowl with cling film and leave for 20 minutes.
Замаринуйте лук. Для этого выложите его в глубокую миску, поперчите, добавьте сахар и уксус. Накройте миску пищевой пленкой и оставьте на 20 минут.
Place Chinese cabbage, chicken breast, tomatoes, cheese and pickled onions in a salad bowl. Add canned corn and mayonnaise here.
В салатницу выложите пекинскую капусту, куриную грудку, помидоры, сыр и маринованный лук. Сюда же добавьте консервированную кукурузу и майонез.
Salt the salad to taste and stir.
Посолите салат по вкусу и перемешайте.