Measure out the required amount of ingredients. Sift the flour, pour water in advance, it should be at room temperature.
Отмерьте необходимое количество ингредиентов. Муку просейте, воду заранее налейте, она должна быть комнатной температуры.
Cut the onion and sausage into small cubes. And fry in vegetable oil, adding the required amount of paprika. The filling should take on a golden color.
Лук и колбасу порежьте небольшими кубиками. И обжарьте на растительном масле, добавив необходимое количество паприки. Начинка должна приобрести золотистый цвет.
Add salt, oil and water to the sifted flour, knead into a stiff dough. Mix the dough thoroughly, kneading it well with your hands.
В просеянную муку добавьте соль, масло и воду, замесите крутое тесто. Тесто промешивайте тщательно, хорошо проминая руками.
Let the resulting dough rest slightly, leaving it for 5-10 minutes.
Получившемуся крутому тесту дайте немого «отдохнуть», оставив его на 5-10 мин.
Then roll out the dough thinly and cut out circles of the same size.
Затем, тонко раскатайте тесто и вырежьте в нем кружочки одинакового размера.
Place the filling in the middle of each circle and seal well. Giving the traditional shape to khinkali.
В серединку каждого кружка кладите начинку и хорошо скрепите. Придав традиционную форму хинкали.
Place a pot of water on the fire. Add salt and pepper to it to taste. You can also add bay leaf and peppercorns. When the water boils, dip the khinkali into it and cook until done.
Поставьте на огонь кастрюлю с водой. Добавив в нее соль и перец по вкусу. Так же можете добавить лавровый лист и перец горошком. Когда вода закипит, опустите в нее хинкали и варите до готовности.