Prepare the necessary ingredients. Defrost the minced meat in advance. Sift the flour.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Фарш заранее разморозьте. Муку просейте.
Pour the flour into a heap, add salt in the middle and gradually pour in water, slowly kneading the dough. Knead the dough well with your hands; it should not stick to them.
Муку высыпьте горкой, в серединку добавьте соль и постепенно лейте воду, медленно замешивая тесто. Промесите хорошо тесто руками, оно не должно к ним липнуть.
The longer you knead the dough, the more tender it will be. Cover the finished dough with cling film. And let him sit.
Чем дольше вы промешиваете тесто, тем нежнее оно будет. Готовое тесто накройте пищевой пленкой. И дайте ему полежать.
Heat the frying pan and add vegetable oil. Then carefully add the finely chopped onion. Fry it a little and add the minced meat, pepper and salt it. Fry until done.
Сковороду разогрейте и добавьте растительное масло. Затем аккуратно положите мелко нарезанный лук. Чуть- чуть обжарьте его и добавьте фарш, поперчив и посолив его. Жарьте до готовности.
Roll out the “rested” dough thinly and cut into small squares.
«Отдохнувшее» тесто тонко раскатайте и нарежьте на небольшие квадраты.
Place the pan on the fire. Salt, pepper and wait for it to boil. Then, one by one, drop the squares into boiling water and cook until tender.
Поставьте кастрюлю на огонь. Посолите, поперчите и ждите закипания. Затем по одному опускайте квадратики в кипящую воду, варите до готовности.
Finely chop the garlic and add to the mayonnaise, mix well. The sauce is ready.
Чеснок мелко порежьте и добавьте в майонез, хорошо перемешайте. Соус готов.
Place pieces of cooked dough on a dish and the prepared minced meat on top. Serve the prepared sauce separately. Bon appetit.
Выложите на блюдо кусочки сварившегося теста, а сверху готовый фарш. Отдельно подайте готовый соус. Приятного аппетита.