Prepare all the necessary ingredients. Peel the onions and carrots, boil the eggs.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Лук и морковь почистите, яйца отварите.
Cook onions, carrots and meat until done. 10-15 minutes before readiness, add salt and pepper, add bay leaf and peppercorns.
Лук, морковь и мясо поставьте вариться до готовности. За 10-15 минут до готовности посолите и поперчите, добавьте лавровый лист и перец горошком.
Cut the finished meat into pieces.
Готовое мясо порежьте кусочками.
Cut the onions and carrots into cubes and add the diced whites and mix.
Лук и морковь порежьте кубиками и добавьте порезанные кубиками белки, перемешайте.
Strain the broth and add the required amount of diluted gelatin.
Бульон процедите и добавьте необходимое количество разведенного желатина.
Carefully place the prepared ingredients on the bottom of the mold and decorate with a leaf of parsley on top and pour in the prepared broth. For a complete snack, complement the dish with 100 g of vegetables or herbs (cucumber, lettuce).
Аккуратно разложите готовые ингредиенты на дно формы и сверху украсьте листком петрушки и залейте готовым бульоном. Для полноценного перекуса дополните блюдо 100 г овощей или зеленью (огурцом, салатными листьями).