Prepare all the ingredients and place them on the table for easy use. Rinse the meat, then wash and peel the vegetables.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства использования. Промойте мясо, затем помойте и очистите овощи.
Boil beef, onions and carrots in a saucepan until tender, 120 minutes. Salt and pepper the broth to taste. Add bay leaf and parsley root to the broth.
Отварите в кастрюле говядину, лук и морковь до готовности 120 минут. Посолите и поперчите бульон по вкусу. Добавьте в бульон лавровый лист и корень петрушки.
Cut the beef into pieces, cut the carrots into circles and slice the lime.
Нарежьте на кусочки говядину, кружочками нарежьте морковь и лайм дольками.
Strain the broth and dissolve gelatin in it. The broth should still be warm.
Процедите бульон и разведите в нем желатин. Бульон должен быть еще теплый.
Take the filling form. Place pieces of meat, carrots and lime in it.
Возьмите форму для заливного. Выложите в нее кусочки мяса, морковь и лайм.
Add the herbs and fill the dish with gelatin broth. Place in the refrigerator until completely set. Ready!
Добавьте зелень и залейте блюдо бульоном с желатином. Поставьте в холодильник до полного застывания. Готово!
Beef aspic is ready!
Говяжье заливное готово!